Каша з квіноа

Час приготування: 15 хв.

Складність: не визначена

Варіанти: Кинотто з креветочним соусом

Як приготувати

Перед приготуванням кіноа ретельно промиваю в прохолодній воді, щоб не гірчить.

Варю як рис, але без солі: на склянку кіноа три склянки киплячого овочевого або м'ясного бульйону.

15 хвилин - і готово! У такому вигляді подаю як гарнір до м'яса або риби.

Інгредієнти

1 ст. квіноа

3 ст. овочевого бульйону

 

Інші рецепти

освіжаючий компот
Салат з баклажанОсенній
Spaghettis au saumon fume-Спагеті з копченим лососем і коньяком
консервація фруктів
Рататуй
Чебуречкі
Літні салати. Літній салат з консервованою рибою, салат літній
ікра із зелених томатів