Лікер (настоянка) на журавлині

Складність: не визначена

Як приготувати

Відбираємо стакан стиглих, що не давлених ягід. Промиваємо їх і засипаємо в банку. Туди ж відправляються цукор і 1 краплю есенції. Власне з приготуванням все.

Тепер доведеться почекати приблизно місяць і іноді обережно перевертати баночку. Наш лікер краще накрити кришкою і вистоювати при кімнатній температурі. Якщо ягоди раптом тріснуть, то лікер доведеться проціджувати.

Інгредієнти

1 ст. журавлини

0.5 л доброї горілки

0.5 ст. цукру

ванільна есенція

 

Інші рецепти

Закуска з паштетом
Фруктовий пиріг з посипкою
Баклажани під густим соусом з помідорів
мариновані огірочки і помідори
Баклажани по-грузинськи
Сніжинка
Торт Пташине Молоко
Цукерки з сиром і фруктами