соус до птаха / фазан, філе / мій

Кухня: Російська

Кількість порцій: 0

Складність: не визначена

Як приготувати

Лук шфлот смажимо на вершковому маслі, до прозорого стану.

Додамо чебрець, лавр лист, перець

чорний горошок, кардамон, все підсмажувати, до злегка золотистого кольору цибулі. За тим покласти мед, вино і бальзамічний оцет. Випарувати до 1/2 обсягу і влити міцний курячий бульйон, соєвий соус. Всі також випарувати ~ на1 / 3. Додавати шоколад при постійному помішуванні

до повного розчинення. Покласти 1/6 зірочки бадьяна. Затягнути борошняної пасеруванням. Дати прокіпеть1-2мін.

Процідити через сито і знову прокип'ятити. Посолити, по перчити

по кусу. Подавати до смаженим перепелам, філе фазана або качиним

філе.

Інгредієнти

цибулю шфлот ~ 40гр.

масло вершкове ~ 20гр.

вино біле сухе / жел. грузин. або італ. ~ 250мл.

кардамон-2шт.

бфдьян-1/6 зірочки

бульйон курячий міцний-200мл \ не солоне \

мед \ бажано липовий або гречічний \ -1целую стіл. лож.

шоколад 61% ~~ 40-50гр.

лавр лист-1шт \ невеликий \

чебрець-1гр

чорний бальзам. оцет ~ 2стол. лож.

борошняна пассеровка для затяжки соусу ~ 10-20гр.

перець чорний цілий 3шт.

соєвий соус-1стол. лож.

 

Інші рецепти

Кабачки. фаршировані грибами і рисом
Злоба кулінара (свинина з сиром лимоном і грибами)
Зрази рибні
Біляші
РОЛЬМОПС / НІМЕЦЬКИЙ ВАРІАНТ /
Кальмари з сиром і часником
Рибний торт
Оладки печоночние