Картопля, фарширована оселедцевим паштетом

Час приготування: 30 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Картоплю ретельно вимити, залити водою, додати сіль і лавровий лист (посолити гарненько)

Відварити до готовності. Воду злити, але не обдавати холодною водою, щоб не потріскалася. Нехай охолоне сама-по-собі.

Моркву і цибулю почистити, нарізати крупно, обсмажити на сильному вогні пару хвилин, потім накрити кришкою і на повільному вогні ще хвилин 10 згасити до м'якості моркви

Оселедець почистити, обробити на філе. Можна купити вже готове філе.

Коли морква з цибулею охолонуть - скласти в Блендерна стакан або комбайн, туди ж - нарізану шматками оселедець. Збити. Посолити за смаком, додати чорного меленого перчика. Добре перемішати.

Між іншим - такий паштет сам по собі гарний, його якщо намазати на скибочки чорного хліба - вийде відмінний сніданок.

У картоплин зрізати "кришечку", ложечкою акуратно вийняти серцевину, нафарширувати фаршем.

Виходить чудова ситна закуска.

Інгредієнти

Картопля - 8 не крупніше (навіть можна дрібніші) рівненькі картоплин (у мене 4 великих, які я згодом розрізала навпіл)

1 велика морквина

1 велика цибулина

1 оселедець

сіль

чорний перець

лавровий лист

лимонний сік - 1 ст. л.

кріп

рослинна олія

 

Інші рецепти

Тісто для піци / дуже просто /
Melanzane alla parmigiana (баклажановие рулетики з моцарелою)
Фаршировані Конкильони під соусом Маринара
Мусака
Хворост. Просто хмиз
Салат ЕКСПРОМТ
Огірочки солоні з ... гірчицею
Варення з цукіні і яблук