Буряк, фарширована кускусом, м'ясом і кедровими горіхами

Кухня: Марокканська

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Буряк зварити, витягнути середину.

Кускус залити половиною склянки (або трохи більше) окропу, додати масло, порошок, куркуму, часник, поперчити, посолити. Обережніше з сіллю, т. К. Порошок вже солоний.

Закрити кришкою і залишити набухати.

Якщо кускус НЕ інстант, то доведеться його проварити, додавши порошок і воду, а потім вже масло.

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити. Додати фарш і обсмажити до готовності. Додати кедрові горіхи.

Готовий фарш змішати з готовим кускусом.

В принципі, його вже можна їсти - дуже смачно. Але в журналі фарширували буряк і я вирішила довести справу до кінця.

Фарширувати, я думаю, можна і інші овочі, головне, щоб вони були вже готові, чи не сирі.

Отже, буряк я нафарширувала, поставила в духовку на 5 хвилин. І все, можна їсти.

Не по-марокканські, але я подала зі сметаною. Саме воно!

Інгредієнти

Начинка

100 гр кускуса інстант

100 гр яловичого фаршу

1 ложка порошку курячого супу (Не бульйон!)

1 ч. Л. куркуми

2 ст. л. соняшникової олії

2 зубки часнику

кедрові горішки

1 маленька цибулина

Сіль перець

4 буряка

 

Інші рецепти

торт Фруктовий з кокосом
Печеня в горщиках з індичкою і кислою капустою (мій варіант)
Шовковистий сирний крем-суп з цукіні
салат гранатики
Куринное гніздечко
ТОРТ НА ВЕЧЕРЯ
Тістечка медові (ще один варіант)
пиріг