Хліб з родзинками і горіхами

Складність: не визначена

Як приготувати

Спочатку додаються всі рідкі інгредієнти, потім сухі.

Режим хлібопічки - "Основний"

Біпер подає звуковий сигнал, після якого в тісто додаються все насіння і родзинки.

Трохи горіхів потрібно залишити для посипання і за годину до закінчення випічки викласти на хліб.

Вага хліба близько 700 гр.

У мене ХП "Morphy Richards".

Інгредієнти

3 чашки борошна (чашка - 230 мл.)

1/1 чашки молока

1 яйце

2 ст. л. рослинного масла

1 ст. л. меду

1/3 або 1/2 чашки води (всього рідкої частини при замісі повинно бути півтори чашки, молоко і вода повинні бути теплими)

1 ст. л. коричневого цукру

1 ч. Л. солі

2 чайні ложки сухих дріжджів

1/2 ст. подрібнених волоських горіхів (різала ножицями)

100 гр. родзинок

 

Інші рецепти

Салат Грибочки на відпочинку
Романтична вечеря Шашлички з сьомги з гарячим овочевим салатом
Медальйони
Каррі з морепродуктів від бідних тайських рибалок
Кренделі виборзькі
Рис незвичайний
Фантазія з кабачків та картоплі
М'ясний рулет