Сільський хліб з кунжутом і насіннячками

Складність: не визначена

Варіанти: Хліб медовий з родзинками, горіхами і насіннячками. Рецепт для хлібопічки., Ароматний медовий хліб з кунжутом і горіхами

Як приготувати

Спочатку додаються всі рідкі інгредієнти, потім сухі.

Режим хлібопічки - "Основний"

Біпер подає звуковий сигнал, після якого в тісто додаються все насіння і родзинки.

Вага хліба близько 700 гр.

Інгредієнти

3 чашки борошна (чашка - 230 мл.)

1/2 чашки молока

1 яйце

2 ст. л. рослинного масла

1 ст. л. меду

1/3 або 1/2 чашки води (всього рідкої частини при замісі повинно бути півтори чашки, молоко і вода повинні бути теплими)

1 ст. л. коричневого цукру

1 ч. Л. солі

2 чайні ложки сухих дріжджів

2 ст. л. насіння кунжуту

1 ст. л. гарбузового насіння

1 ст. л. насіння соняшнику

100 гр. родзинок

 

Інші рецепти

Салат Олівьюшечка (варіант)
Банановий кекс
Салат Тунець на відпочинку
Салат з квасолею і помидорками Черрі
Запіканка сирна
Томатний суп
Салат Корейські мотиви
Курячі стегна під скоринкою з хлібних крихт, зелені і сиру