Соляночка !!! (варіант)

Складність: не визначена

Як приготувати

У каструлю налити води і поставити на вогонь. Як закипить відразу опустити м'ясо (у мене яловичина) ... зняти піну і додати сіль. Зробити маленький вогонь і нехай повариться хвилин 20. Потім в бульйон додати нашатковану капусту і порізані солоні огірки ... продовжувати варити ще хвилин 20. В совороду покласти нарізану цибулю і моркву ... додати рослинне масло і почати жарение. Потім до них додати порізані ковбасу, сосиски, шинку і помідорчик. Перед закінченням смаження додати томатну пасту і протушкувати пару хвилин. У бульйон додати порізану картоплю і консервовані шампіньйони і варити хвилин 15. Потім додати в нього наші овочі і порізані навпіл маслини ... ще сушений базилік і лавровий лист ... долити окропу (бо в процесі варіння бульйону стає менше) і поварити хвилин 5-10. Подавати зі сметанкою і з свіженьким укропчиком. За смаком можна додати часточки лимончика для кислинки і пікантності.

Інгредієнти

На 4л каструлю:

2,5л води, 0,5кг м'яса (яловичина з кісточкою), 2 сосиски, 3-4 скибочки шинки, 3-4 скибочки колбасы,2-3огурца,1помидор,1морковь,1луковица,2-3картофеля, половина кочанка капусти (середніх розмірів) 2-3ст. л. томатної пасти, баночка маслин, стать банки печериця, кріп, раст. м для смаження, лавровий лист, сушений базилік-1ч. л., сметана, сіль і перець за смаком.

 

Інші рецепти

салат з грушею
Тістечко ескімо
Груша в шоколадному соусі
«Роли» з кабачків
суп-пюре з кольрабі
Рецепт білкового крему
Десерт Бите скло (варіант)
Овочевий соус до м'яса