Піца "З шинкою та печерицями"

Кухня: Російська

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Змішайте розкришені дріжджі (або висипте сухі), з цукром, 350мл. теплої води, невелику кількість борошна і постав підходити;

Через 15 хв. додай решту борошна, сіль, рослинне масло і добре вимішати тісто;

Потім скачати в кулю і постав підходити до тих пір, поки обсяг його не збільшиться в двоє;

Перед тим як ракативать тісто, ще раз добре його виміси;

Hарежьте гриби скибочками, обсмажте в оливковій олії, потім наріжте шинку кубиками; додайте в гриби, злегка обсмажте все компаненти, остудіть.

Виклади на тісто спочатку пюре з помідорів (знявши шкірку), обсмажені шинку, гриби.

Посип сиром і зеленню;

Випікати 20 хв. при температурі 225 градусів.

Інгредієнти

Тісто: 25г. дріжджів, 500г. борошна, 2ст. ложки оливкової олії, 1 щіпка цукру, 1/2 ч. ложки солі.

Hачінка: 500г. пюре з помідорів, 200г. печериць, 200г. варено-копченої шинки, 250г. тертого сиру, зелень петрушки, кропу

 

Інші рецепти

Помідори фаршировані
Сендвіч з форелі з вершковим сиром
свинина на рожні
Апельсин-ліхтарик
Цвітна капуста в томаті
Помідори, фаршировані сирним салатом
Пиріг Пісочний з брусницею
Салат Монарх