ЛАГМАН (у моїй доброї старенькій каструльці-12 років від народження)

Складність: не визначена

Як приготувати

Замісити тісто з борошна, води, яйця і солі. Розкачати пласт і розрізати його на смужки шириною 0,5 см на бажану довжину локшини (я різала по лінійці) і відварити. Відкинути на друшляк і промити. Обсмажити нарізане шматками м'ясо, потім додати порізану цибулю, морква-соломкою, помідор-порізаний, натерту редьку, через 2-3 хвилини перець болгарський шматочками, часник і томатну пасту. Обсмажити 10 хвилин і додати спеції: сіль, перець горошком, базилік сушений, кріп, червоний перець. Додати кип'яченої води і варити до готовності на повільному вогні. За пару хвилин до закінчення додати нашу локшину і лавровий лист і перемішати.

Інгредієнти

Тісто: борошно, вода, яйце, сіль.

0,6 кг м'яса (у мене свинина), 2-3ст. л. томатної пасти, 1помідор, 1редька (велика), 1-2луковіци, 1-2 болгарського перцю, 1-2 моркви, часник за смаком (у мене пів головки), перець горошком-10шт., сушений базилік-1ст. л., 1 пучок кропу, 2-3 лаврового листа, перець і сіль за смаком.

 

Інші рецепти

Оладки з яблуком
Баклажани в гострому соусі
Баклажановие крем- PADLIZSAN KREM
Шашлик з бадиллям
Розсольник по польськи
Курочка Лентяйка
солоне баклажани, БАКЛАШКІ
Салат Настрій