Рассольнічек

Складність: не визначена

Як приготувати

Поставити воду на вогонь. Як закипить-покласти м'ясо і зняти піну. Нехай варитися на повільному вогні. Морквину потерти на тертці. Відварити перловку. Порізати дрібно помідор. Порізати дрібно цибулину. Пережарити її на рослинній олії. Порізати дрібно огірок. Картоплю порізати брусками. Всі покласти в бульйон. І варити півгодини. Потім покласти перловку, кріп, базилік, сіль, перець, лавровий лист. За 5 хвилин до готовності додати сирі яйця і швидко перемішати.

Інгредієнти

На 4л каструлю:

0,5кг м'яса (свинина), 1морковь, 1 цибулина, 4-5 огірочків, 1 помідор, 2 картоплини, 2стакана вареної перловки, 2 сирих яйця, сушений базилік, кріп, сіль і перець за смаком, сметана для заправки.

 

Інші рецепти

Запечённиё картопля
Олів'є
Кабачкові котлетки на вечерю
Камбала Вишукана
Салат з печерицями
Курка по-гавайські
Арахісове печиво
Кекс Черничка