Запечений свіжий картофан.

Час приготування: 60 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Картопля гарненько промити і вирізати часточку. В отвір покласти шматок масла, сіль, шматочок-лепесточек часничку і посипати сушеним (свіжим) кропом. Кожну картоплину обернути у фольгу. Покласти на деко або гриль. Запекти в духовці (або на грилі).

Інгредієнти

Картопля-скільки завгодно, сіль за смаком, вершкове масло, кріп (сушений або свіжий), часник, фольга.

 

Інші рецепти

ЛЮБИТЕЛЯМ МОРОЖЕННОГО- рисова, І З МАКОМ
Плов з cranberry (журавлина)
Курячі ніжки в мішечку
Помідори в рожевому маринаді
Помідори малосольні
Яєчня в листковому тісті
Зелене 3 ЦНІЛІ Соленко ЗАКРИТІ В БАНКАХ
Запечена риба з солодкою начинкою