Риба під марінадіком.

Складність: не визначена

Як приготувати

Рибу відварити в підсоленій воді з додаванням перцю горошком і лаврового листа. Відокремити від кісток. Поламати дрібно. Приготувати маринад: 2 моркви пережарити з 2 цибулинами. Додати 1ст. води, 1ст. л. томатної пасти, 1ч. л. оцту, сіль і цукор за смаком. Прокип'ятити і залити ним рибу. Дати настоятися годинку.

Інгредієнти

Я брала рибу-пікшу (2шт.), 5 горошин перцю, 3 листочка лаврушки, сіль за смаком.

Маринад: 2 моркви, 2 цибулинами, 1ст. води, 1ст. л. томатної пасти, 1ч. л. оцту, сіль і цукор за смаком.

 

Інші рецепти

Кабачки фаршировані бринзою
салат сирний зі свіжими огірками
Сирні завитки
Легка (у всіх сенсах) запеканочку
Лисички на зиму
КАВУН У КЛЯРІ
салат Морський бриз
М'ЯСО Розбитний, тушкованому в кислосладкая томатному соусі