Минь смажений

Кухня: Російська

Час приготування: 40 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Миня почистити, зняти шкіру (не викидайте печінку, вона рожевого кольору, вважається делікатесом, можна посмажити, залишити для юшки або приготувати ще що-небудь). Порізати на порційні шматки (я роблю сантиметра три шириною).

Приготувати суміш борошна, солі і перцю (замість перцю можна взяти суміш спецій для риби)

Вкачувавши в борошні шматки миня викладати на розігріту сковороду з соняшниковою олією.

На цю ж сковороду викласти між шматками дрібно нарізаний лук.

Смажити до утворення золотистої скоринки.

Подавати з вареною картоплею, гречаною кашею.

Вобщем нічого складного, іншу рибу можна смажити також.

Інгредієнти

минь

цибуля ріпчаста

мука

сіль

перець

соняшникова олія

 

Інші рецепти

Курка фарширована
Лаваші
тортспартак
Роза з картоплі
КУРЯЧІ оладки
Салат Крабові під шубою
Рулет з лаваша з куркою і сиром
Запіканка сирна