Макарони сирні

Кухня: Російська

Складність: не визначена

Як приготувати

Зварити макарони. Розтопити масло у великій каструлі і всипати борошно, злегка обсмажити на слабкому вогні. Потім поступово додати молоко, вершки, сіль, трохи чорного перцю і мускатний горіх. Помішувати соус поки він не загусне, потім зменшити вогонь і готувати ще 2 хв. Зняти каструлю з вогню, додати гірчицю і 3/4 тертого сиру, перемішати, готувати поки сир не розплавиться. Злити воду з готових макаронів і змішати їх з сирним соусом. Викласти суміш у неглибоке вогнетривке блюдо і посипати сиром. Зверху покласти шматочки помідорів і випікати в духовці близько 25 хв до появи пухирців і золотисто-коричневої скоринки. Прикрасити петрушкою.

Інгредієнти

Рецепт макаронів сирних.

Макарони - 300 г

Сир - 250 г

Помідори - 3 шт.

Молоко - 500 г

Вершки - 1 склянка

Борошно - 60 г

Масло вершкове - 60 г

Гірчиця - 1 ст. ложка

Петрушка

Мускатний горіх мелений

Перець мелений чорний

Сіль

 

Інші рецепти

Бургундське фондю з сиром
Смажена дика качка
маринована капуста
Смажена форель з начинкою із зелені
Котлети Імперіал
Порідж (Вівсяна каша)
Картопля з часником
Філе на рожні