Салат з курячої печінки.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Салат з курячої печінки.

Як приготувати

Печінка промити, дрібно нарізати, посолити. Обсмажити на рослинній олії до готовності. Остудити. Надлишки масла прибрати серветкою.

Яйця і картоплю відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками.

Огірки нарізати кубиками.

Заправити майонезом.

Смачного!

Інгредієнти

печінка куряча - 200 г,

яйце - 4 шт.,

картопля - 2 шт.,

огірки мариновані - 200 г,

майонез,

рослинна олія,

сіль

 

Інші рецепти

Мастава (мій варіант)
Торт в пастельних тонах, зі смаком лимона і тархуну
Маффіни на дитячий День Народження (мій варіант)
Сирні трояндочки
ЕДАЛФАВІТ (російська)
Риба смажена з овочами
Лазанья
Запечена риба з овочами