Омар (Лобстер) Як готують його в Канаді рибалки !!!

Кухня: Французька

Час приготування: 40 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Омар вагою 500гр.-варять 20 хвилин

Омар вагою 1кг. -варят 30 хвилин

Омар вагою 1,5кг.-варять 35 хвилин.

Омар вагою 2кг. варять 40-45 хвилин.

Варять Амар-лобстер в Канаді моряки тільки в підсоленій воді без добовлением спецій і трав, тим самим зберігаючи аромат моря і неповторний смак. Подають зазвичай з овочами і білим вином!

Інгредієнти

Омар (Лобстер) 1 шт. 2кг.

Соль.

 

Інші рецепти

Кавунове сорбе
Морозиво з ягодами
Натуральний яблучний оцет
Малосольний помідор в пакеті
Шоколадно-горіховий торт Ніжність
Салат Козел в городі (черговий)
Смачна селедочка
Соковитий салат з редису, ріпчастої цибулі і огірка жовтого сорту