М'ясний суп

Складність: не визначена

Варіанти: М'ясний суп з капустою

Як приготувати

М'ясо помити промокнути паперовим рушником, нарізати кубиками приблизно в 2см. Цибулю нарізати півкільцями. Під. масла нагріти (в каструлі в якій будемо готувати суп) м'ясо трохи обсмажити, додаємо цибулю ще трохи обсмажуємо. Посолити поперчити додати майоран і заливаємо овочевим бульйоном.

Довести до кипіння закрити кришкою і варити приблизно 40 хвилин на середньому вогні.

Тим часом очищаємо морква картопля і нарізаємо кубиками.

Лук-порей очищаємо, грунтовно миємо й ріжемо півкільцями. Капусту нашаткувати.

Після закінчення 40 хвилин підготовлені овочі додати в суп спробувати на сіль і перець ще раз довести до кипіння закрити кришкою і варити приблизно 20 хвилин на середньому вогні.

СМАЧНОГО

Інгредієнти

500 г змішаних м'ясних сортів

(баранини, свинини, яловичини)

2 Лукавиця

3 ст. л. масла

Сіль, перець майоран

500 л овочевого бульйону

250 г морквин

375 г картоплі

350 г цибулі-порею

300 г капусти

 

Інші рецепти

Салатик Рибка
Курячі стегенця в цибулевої підливі
Торт Чарівність
Курка гриль по-домашньому
Омлет Сонечко
Соте з баклажанів
Яйця із соусом з цукіні з горчіцeй
торт з ягодами