Пиріжки "Хрюшки в яблуках".

Час приготування: 50 хв.

Кількість порцій: 15

Складність: не визначена

Як приготувати

Яблука очистити, порізати, і згасити (ми любимо майже до кашки). Остудити.

З перерахованих продуктів "для тесту", замісити тісто і залишити на 1:00 "відпочити".

Маргарин для тіста розтопити.

Тісто розкачати, розрізати на квадрати.

На середину розмістити яблучну начинку.

Защипи пиріжки на трикутники.

Нижній куточок надрізати, і защипи, формуючи типу колечка. В "колечко" втиснути фундук.

Правий і лівий куточки загнути всередину.

З шоко-крапельок зробити вічка.

Поставити в заздалегідь нагріту духовку, і випікати при 190 ° C 20 хвилин.

Апельсин вичавити, і розвести сік з 2-3 ложками цукрової пудри.

Гарячі пиріжки помазати помадкою і .... смачного !!!

Інгредієнти

Для тіста:

1 яйце,

5 ст. ложок цукру,

200 гр., Сметани,

100 гр., Маргарину,

1 чайної ложки солі,

1 ст. ложка розпушувача,

приблизно 500 гр., борошна.

Для начинки:

1 кг., Яблук,

цукор за смаком.

Для помадки:

2-3 ст. ложки цукрової пудри,

сік з? апельсина.

Для декору:

 шоко-крапельки,

цілий фундук.

 

Інші рецепти

Шашлички літні
Персиково-ожиновий пиріг
Щи літні
Овочеві роли з сиром
Рецепти меню на день народження
Куряча печінка зі сливами і медом
Печиво з гарбузом
Салат з шампіньйонів