Плов з яловичини (можливі варіанти)

Час приготування: 40 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Готуємо м'ясо: М'ясо помили.

Порізали на шматочки.

Тушкуємо на повільному вогні поки не стане м'яким.

Виливаємо води в другоі мисочку.

Додаємо подослнечного масла .. і смажимо м'ясо до коричневого кольору.

М'ясо готове.

Складаємо в каструлю.

РІС: рис промили, дали полежати у воді хвилин 15.

Вливаємо в каструлю з м'ясом воду (в якому м'ясо тушкувалось)

У мене вийшов 1 стакан воду.

Потім додала 3 склянки кип'яченої води.

У цю воду з шматочками м'яса я кидаю на тертці моркву (велика терка) + цибуля -пережарію, і болгарський перець нарізаний шматочками (маленькими-маленькими)

Потім це все ставимо на вогонь.

Солимо.

Ложим спеції і кидаємо рис.

Размешали.

Накриваємо відразу кришкою і зменшуємо вогонь і рис варитися на повільному вогні.

25 ХВИЛИН КРИШКУ НЕ ВІДКРИВАТИ !!!!

за те ПОТІМ РІС виходить розсипчастим і красиво.

Наш плов готовий! Смачного!!!

Інгредієнти

рис пропарений 2 склянки

3 моркви середнього розміру

яловичина 400 гр

1 болгарський перець

1 цибулина

спеції для плову, які я сама роблю: Всі спеції беру по 1 кавової ложки (чорний мелений перець, червоний перець, імбир, паприка, часник (через землянку тисну 2зубчіка), мускатний горіх (тисну в Бендерах 50 гр), кмін, цукор, коріадр, лавровий лист (5 листочків в блендері) і листя шавлії (купую листя шавлії у бабусь, які самі сушать. Листочки я подрібнюю в блендері) Це все перемішую. І з цієї суміші мені вистачає на 2 - 3 рази приготувати плов. Спеції я готую сама. Т. к. то що в упаковках типу для плову ... це зовсім не те .. інша справа -натуральне !!!!

 

Інші рецепти

салат ситний (варіант)
Угорський гуляш
Фаршировані млинчики Толстячок
філе яловичини в імбирному соусі
капустка в маринаді
Капуста на молоці з помідорами
Груші запечені з сиром рікотоі
Вітамінний напій з молочної сироватки