Курка в тесті з яблуками

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

Курку ретельно вимити, просушити, розділити на шматочки, присипати борошном. Цибулинки очистити від шкірки, порізати кубиками.

Насковороде розігріти 2 ложки маргарину і обсмажити шматочки курки з обох сторін. Додати цибулю і смажити на маленькому вогні 5-10 хвилин.

Часник очистити, подрібнити. Яблука вимити, очистити від шкірки і насіння, порізати.

Яблука і часник покласти в каструлю, приправити спеціями, додати бульйон, присипати борошном, сіллю, перцем. Готувати на маленькому вогні, не накриваючи кришкою, поки суміш не загусне.

Змастити деко залишилися маргарином, покласти частину тіста, викласти шматочки курки і яблучну суміш, накрити рештою тестом, добре закривши краю, щоб під час запікання яблучна суміш не просочилася крізь тісто. Тісто змастити жовтком. Випікати в духовці 20 хв при температурі 200 градусів.

Інгредієнти

Курка (приблизно 1,2кг),

1 кг яблук,

4 ложки борошна,

4 маленькі цибулини,

3 ложки маргарину,

5 зубочки часнику,

половина Чайлі ложки спецій (естрагон, кмин),

2 склянки бульйону,

600 г листкового тіста,

жовток,

сіль перець.

 

Інші рецепти

Тарт з пікантним фаршем
ВКУСНАЯ ДІЄТА. Варіант сніданку №1
Грушево-ягідний пиріг без цукру
Банани в кунжутною карамелі
Кальмари в темному пиві під гірчичним соусом
Куряча грудка каррі з кунжутом в чаші з нектарина
Млинці з цукіні і не тільки
Макове парфе