салат з капусти

Складність: не визначена

Як приготувати

Порізати капусту, цибулю соломкою, моркву на крупній тертці, перець соломкою. Все перемішати, залишити на 12:00, після знову перемішати і розкласти в банки й закрити капроновими кришками.

Зберігати в холодильнику, можна і в підвалі.

Інгредієнти

5 кг капусти, 1 кг цибулі, 1 кг моркви, 1 кг перцю.

4 ст. л. солі, 1 ст. л. цукру, 0,5 літр. рослинного масла, 250 гр. оцту (можна менше)

 

Інші рецепти

Пиріг Лакомка
Солоні огірки в банках
Декоративна помідорка
Пряне шоколадне печиво з горіхами
Ікра з баклажанів
сирний супчик
Рулетики з баклажанів і кабачків
салат під горілочку по Шаляпінського