морква по-корейськи

Складність: не визначена

Як приготувати

Натерти моркву на тертці для корейської моркви, зробити маринад (не кип'ятити), морква залити маринадом, перемішати і поставити на ніч у холодильник.

Смачного!!!!

Інгредієнти

на 1 кг тертої моркви

Маринад:

2 ст. л. цукру, 1 ч. л. солі, 1 головка часнику (видавити через землянку), 0,5 склянки олії, чорний і червоний мелений перець за смаком, лавровий лист.

 

Інші рецепти

Вермешелево-грибні оладки
Овочеве каррі
Салат з курки з апельсинами
курячий суп з яєчними млинцями
Золоті кульки (Tuna patties)
Рулетики з цукіні з кольрабі
Кабачковий тортик-запеканочку
кетчуп домашній