Томатні млинчики «ЛІТО ЧЕРВОНЕ»

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Оладки з кабачків на йогурті з помідорами і "Геркулесом".

Як приготувати

Солодкі, м'ясисті, стиглі помідори (наприклад, сорту «бичаче серце», або «де-бару», або «рожевий гігант») розрізати навпіл і натерти на тертці так, щоб шкірка залишилася в руці. Помідорової м'якоті повинно вийти 800 мл.

У помідорні масу додати сіль, цукор, перець, збиті яйця, манну крупу, рослинне масло, борошно і крохмаль. Залишити тісто на 30-40 хвилин.

Поки тісто стоїть, цибуля спочатку нарізати, потім пропустити через давилку, розтерти з дрібкою солі, додати соняшникову олію.

Випікати млинчики на сухій сковороді з антипригарним покриттям як звичайні млинці, хоча тісто трохи густіше, ніж для млинців і трохи повільніше розтікається по сковороді.

Гарячі млинчики змастити олійно-цибулевої сумішшю.

Інгредієнти

Помідори - 4 шт.

Яйця - 3 шт.

Сіль - 2/3 чайної ложки

Цукор - чайна ложка

Чорний мелений перець

Манна крупа - 100 гр.

Борошно - 100 гр.

Крохмаль картопляний - 1 ст. ложка

Рослинна мало -4 ст. ложки

= = = = = = = = = = = = = = = = = =

Соняшникова олія з запахом - 2-3 ст. ложки

Маленька цибулина

Сіль

 

Інші рецепти

ліверок
Баклажани з м'ясним фаршем на шампуріках. (Можливо варіант)
Сконе з чорницею
Сирна голова
пряні роли з баклажана
Консервований салат
Хашан
Десертні помидорки