козацькі голубці

Складність: не визначена

Як приготувати

капусту відварити в підсоленій воді розрізавши на 4-2 частини, рис зварити до напівготовності, м'ясо пропустити через м'ясорубку, цибулю і натерту моркву підсмажити на маргарині. Відібрати більш цілісні листя, що залишилися подрібнити і додати всі продукти в м'ясний фарш (подрібнена отворная капуста, підсмажені цибулю і моркву, яйця, рис, сіль, перець). Все перемішати, сформувати голубці у вигляді веретена з фаршу, потім обернути цільним відварною листом капусти, скласти в чавунець, залити водою або бульйоном і тушкувати до напівготовності, після залити сметанний соус і відправити на 5-7 хвилин у духовку, щоб дійшли. Подавати, посипавши зеленню.

Сметанний соус готуватися так: борошно підсмажити без жиру, охолодити, змішати з вершковим маслом, влити сметану, доведену до кипіння. Розмішати, посолити, поперчити, варити 3-5 хвилин, процідити і довести до кипіння всю суміш

Інгредієнти

600гр. вирізки або тонкого краю яловичини, невеликий качан капусти, 0,5 склянки рису, 2 цибулини, 1 морква, 3 ст. ложки маргарину, 1 яйце, 0,5 кг сметанного соусу.

Про рецепті

Можна приблизно також зробити і з майонезом. Просто зі сметанною можна не вгадати

 

Інші рецепти

Літній супчик зі щавлем і грінками (варіант)
Запеканочку рибно-сирна з печерицями
Галушки з куркою
П'яна качка
Турецька запіканка з булгура
Суп зі свининою За вуха не відтягнути
ЛІТНІ РАДОСТІ 3: апельсин-лимонне суфле
Горіховий пиріг зі сливами та персиками