Кабачок НЯМ

Складність: не визначена

Як приготувати

Очистити кабачок. Начинити фаршем. Потім ....

 Соус:

 Спочатку ставлю воду кип'ятити. Як закипить, додаю курячий кубик, ще чуть покипит, вимикаю. Хоча можна будь м'ясний бульйон.

 Потім вершкове масло розтопити на сковороді, додати борошно. Ретельне заважати. Потім томатну пасту. І тут маленька хитрість, вимикаю газ і даю трохи охолонути, що б борошно не заварилася. Додаю сметану і ретельно розмішую, що б не заварилася мука. Додаю по трохи бульйону в сковороду і ретельно розмішую.

 Кабачок в качатницю і заливаю соус на половину кабачка. Ставлю в духовку, 200t. Поки кабачок готується, його треба перевёртивать з одного боку на іншу. Готуватися помітно годину, все залежить від розміру кабачка.

СМАЧНОГО!

Інгредієнти

Кабачок

Фарш

сіль, спеції

 СОУС:

50 гр. вершкового масла

3-4 ст. лож. борошна

250 гр. сметани

1 ст. лож. томатної пасти або кетчупу

1 кубик курячий.

 

Інші рецепти

Торт з печива і хурми
Медова курочка з яблуками
Листкові трубочки з кремом
квасолевий супчик з родзинкою, точніше-з шишечкой
Джем з чорної смородини
САЛАТ З Крапивко
Цвітна капуста з м'ясом
Салат з креветками-варіант подачі