салат "гострий"

Час приготування: 10 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Цей салат дуже смачний, якщо приготовлений вчора ... Але як вичекати цілу ніч, коли тут тааак аромати ?! ;)

1. Спочатку підготувати всі продукти: сир натерти на дрібній тертці; часник і зелень дрібно-дрібно разом нарубати; помидорки нарізати рівненькими тоненькими кружками; баклажани теж (не товще сантиметра) -є господині, які смажать "синенькі" без попереднього висолювання і промивання, але я звикла посолити, сік злити, промити ...

2. Тепер збираємо-обсмажити частина баклажанів, ще гарячими покласти в салатник в один шар і відразу засипати частиною сиру, зверху шар помідорів, на них майонез і суміш зелені з часничком, далі знову шар гарячих баклажанів і тд і тп, поки не закінчаться продукти .. Накрити салатник харчовою плівкою і дати охолонути при кімнатній температурі-в принципі, можна їсти, але я залишаю на ніч у холодильнику, щоб все просочилося смаками та ароматами.

Дуже чудненько до шашлику, але навряд чи підходить для романтичної вечері ..;)

Смачного!

Інгредієнти

1. баклажани-2-3 середовищ. штуки

2. помідори (м'ясисті, стиглі) -3шт

3. часник-3 зубчика

4. сир твердий, але легко плавиться-150-200гр

5. ваша улюблена зелень-особисто я беру кріп

 

Інші рецепти

Суші по-домашньому
гостра закуска з курячих шлунків
Спагетті з карбонатом
Роза з мастики
Грінки ДЛЯ УЛЮБЛЕНИХ
Салат Нісуас
Фарфале з мигдалем і м'ятою
Лимонний торт з манною кашею