Пиріг - Капустяний мікс

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Пиріг з капустою з престного тіста

Варіанти: ПИРІГ з цвітної капусти з БРОКОЛІ

Як приготувати

Тісто

-----------------

Маргарин розтерти з борошном.

Додати кефір, соду, сіль, яйце і замісити тісто. Воно повинно бути не сильно круте, тому кількість борошна треба коригувати на місці. Може піти більше, а може і ні.

Тісто розкачати і перенести на качалці у форму, розподілити і поставити в холодильник.

Начинка

------------------

Білокачанну капусту нашаткувати і згасити, можна зі спеціями на ваш смак.

Цвітну і брокколі відварити в підсоленій воді хвилини 3-4, злити воду і обдати холодною водою.

 Остудити і розділити на суцвіття.

Заливка

------------------

Сир натерти на тертці, вбити яйця і додати сметану, мускатний горіх. Розмішати.

 Порізати зелень і соеденить із заливкою.

-------------------

У форму з охолодженим тістом викласти довільно капусту, залити сумішшю з сметани, сиру та яєць.

За буженинам посипати кунжутом і випікати приблизно 1:00 при темп. = 180 гр. (Орієнтуйтеся на свою духовку)

Інгредієнти

Тісто

--------------------

Борошно - приблизно 500 г

Кефір -1 ст. (200 мл)

Яйце - 1 шт

Маргарин - 100 г

Сода - 0,5 ч. Л.

Сіль - 0,5 ч. Л.

--------------------

Начинка

--------------------

Капусту я брала довільно

Брокколі

Кольорова

Білокачанна

--------------------

Заливка

--------------------

Яйце - 4 шт (не великої)

Сир - 150 г (у мене був сулугуні)

Сметана - 2 ст. л. з гіркою

Мускатний горіх - за смаком

Зелень кропу і петрушки за смаком

---------------------

Для посипання - чорний і білий кунжут за смаком - 1 ст. л.

 

Інші рецепти

Risotto alla milanese - різотто по-міланськи
ВІРМЕНСЬКА МУСАКА
Легкий перекус - 2 (мій варіант)
Баварський пиріг з чорносливом
Квочка в мішечку
Бешпармак - Урочистий обід
Шарлотка Для себе, коханої
Каді - хе