морквяні пампушки

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

Моркву натерти на тертці і з'єднати з вище написаними інгредієнтами. Отримане тісто залишаємо "відпочити" 20 хвилин. Ділимо тісто на 6 рівних частин, отримані пампушки

випікаємо при температуре180градусов 15-25мінут.

Інгредієнти

250-3оо гр. борошна

100гр. маргарину

1 яйце

2ст. л. сметани

1морковь

0.5ч. л. соди, або 1.5ч. л. розпушувача

сіль за смаком

Про рецепті

Пампушки виходять красивого оранжевого кольору, довго не черствіють.

 

Інші рецепти

Шурпа (варіант)
Аджика як свіжа
Кіт у мішку
Баклажановие песто
Домашні цукерки Корівка
Пиріжки з м'ясом і капустою (мій варіант)
Салат гострий
Язик яловичий