ВАРЕННЯ З Ранеток

Складність: не визначена

Як приготувати

Для початку необхідно половину яблучок порізати за допомогою спеціальної штуки як у мене - як називається не знаю (є на фото) .... або просто порізати на частини.

Приготувати цукровий сироп. У 2 склянки води додати половину цукру і ванільний цукор. Закип'ятити. Цукор повинен розчинитися.

Потім зняти сироп з вогню. І додати в нього половину ранеток. Поки вони просочуються сиропом, дорізати решта ранетки і додати в сироп.

Коли всі ранетки в сиропі - залишити їх просочуватися хвилин на 20.

Коли 20 хвилин пройдуть - знову поставити сироп на вогонь. І додати решту цукру. Нагріти (цукор повинен розчинитися) - але не кип'ятити. Коли сироп з Ранетками нагріється, знову зняти з вогню і дати постояти ще хвилин 15.

Втретє довести на великому вогні ранетки до кипіння. Зняти пінку і вимкнути вогонь.

Розкласти ранетки по стерилізованим банкам і відразу їх не закривати, а дати охолонути трохи. І тільки після цього закривати.

Їсти можна вже на наступний день.

ПРИЄМНОГО ВАМ чаювання і АППЕТИТА !!!

Інгредієнти

1 кг 500 грам ранеток

1 кг 200 грам цукру

Пакетик ванільного цукру

 

Інші рецепти

Салат з буряка
Суп з червоної сочевиці з кольоровою капустою (пісний)
Горіхові пальчики
Сирний суп з брокколі
Курка з авокадо і соусом з хріном (Pollo con avocado e salsa al rafano)
Гарбузовий суп-пюре з беконом
Хліб з цілісної і кукурудзяного борошна
Закуска з салатом сhimichurri