Куряча шийка фарширована

Складність: не визначена

Як приготувати

Зібравшись зробити фаршировану шийку, я прочитав всі рецепти на сайті. Але мене жоден з них не влаштував повністю. Вирішив зробити по своєму. Так що можна сказати, що це варіант всіх рецептів. Прошу не судити за це надто суворо. А вийшло смачно.

Курку помив і очистив від залишків пір'я.

Акуратно, руками зняв шкурку.

Відділив чверті. З решти зняв м'ясо.

Всі курячі кістки, включаючи куплені окремо, помістив в каструлю. Додав цілу дрібну цибулину і поставив варити бульйон.

У сковорідці обсмажив дрібно порізаний курячий жир і додав різаний лук.

У обсмажену цибулю додав терту моркву.

Порубав куряче м'ясо на невеликі шматки і додав до цибулі і моркви.

Всипав манку і трохи обсмажив всі разом.

Дав охолонути.

До цього часу бульйон вже готовий. Виловив з нього всі кістки і цибулину. (можна просто процідити)

Підштопати курячу шкірку, залишивши один отвір для закладки начинки.

У начинку додав яйця, спеції, перець, сіль і добре перемішав.

Помістив начинку в шкурку, зашив і рівномірно розподілив.

Дав закипіти бульйону. Опустив туди петрушку і кріп, а потім і начинену шкурку.

Акуратно зробив кілька дірочок і залишив варитися 1:00.

Через годину витягнув шкурку і поставив у гриль на 10 хвилин.

На п'ятій хвилині перевернув.

Інгредієнти

Курка 1.5 кг

Курячі кістки 2 кг

Лук великий 1 шт

Морква 2 шт

Манка 3 ст ложки

Цибулина дрібна 1 шт

Яйця 3 шт

Перець червоний мелений гострий і солодкий

Сіль і інші спеції

Зелень (кріп і петрушка)

 

Інші рецепти

ГОРОХОВИІ КРЕМ-СУП
Фрикадельки в цибульному соусі
Запеканочку капустяно-кабачкова з фаршем
Курка в медово горіховому соусі
ОМЛЕТ ... БЕЗ МОЛОКА
Морозиво з полуничним соусом
Хрусткий хліб з печеною часником і сирними кишеньками
корисна рисова кашка для тих хто в положенні і не тільки :)