Баклажани фаршировані (варіант)

Складність: не визначена

Як приготувати

Баклажани розрізаємо вздовж навпіл, вирізаємо сердцевінку. Запікаємо баклажани (за буженинам) в мікрохвильовці або в духовці трохи. Мені здалося так смачніше буде!

Нарізаємо помідори, цибулька і чесночек за смаком і обсмажуємо.

Печінка ріжемо на дрібні шматочки (я нарізала крупно - захотілося мені так!) І обсмажуємо підсоливши.

Лисички у мене були вже відварені в морозилці. Обсмажуємо їх окремо.

З'єднуємо обсмажені овочі, лисички і печінку. Солимо і перчимо до смаку.

Начиняємо підготовлені баклажанчики начинкою і запікаємо хвилин 10.

СМАЧНОГО!

Інгредієнти

Баклажани - 3 шт

Для начинки:

Помідори - 1 шт

Цибуля - 1 шт

Часник - 2 зубчики

Печінка куряча - 0,5 кг

Лисички - у мене грам 100

Сіль перець

Масло ростить. - Для обсмажування

 

Інші рецепти

ЗакускаПавліній хвіст з баклажан
Паштет з курячої печінки з фісташками Від Єви
Зимова черешня
гречані оладки з медом
Пиріг обпалений полум'ям
Малиновий пиріг
Хінгян Азербайджанський
Салат Цікавий тунець