Бабка з манної крупи

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Бабка з вівсяних пластівців

Як приготувати

Жовтки розтерти з цукром.

Ізюм перебрати, промити і просушити на серветці.

Білки збити в густу піну і поставити на холод.

 Зварити на молоці густу манну кашу, зняти з вогню. Додати при помішуванні розтерті жовтки, ванільний цукор, родзинки, малину, ввести збиті білки.

 Масу викласти у змащену маслом форму. Випікати приблизно 25-30 хвилин при температурі 180 градусів

Інгредієнти

яйце - 4 шт.

цукровий пісок - - 150-170г

манна крупа - 2/3 склянки

молоко - 2,5 склянки

ванілін

родзинки

малина

рослинне масло для змащування форми

 

Інші рецепти

пиріг песочнийНЕЛЮБІМИЙ
МАРИАННА
ВІРМЕНСЬКА Толмія (ЛІТНІЙ ВАРІАНТ)
Куряча грудка з баклажанами
ЗАКУСКА балдьож
Салат Здоров'я
Киселевих пиріг, типу Шарлотка
Гарбуз і нут з каррі