салат- "імпровізація"

Кухня: Російська

Час приготування: 1 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Ця страва ні в якому разі не претендує на суперізисканность! Але ж часто буває так, коли неждані і незвані гості вже на порозі або "військово-польові" умови не дозволяють розгорнути бурхливу кулінарну діяльність ... цей салат виручає завжди! Він смачний і дуже ситний!

1. Відкрити консерви і злити рідину.

2. Натерти на дрібній тертці моркву і сир.

3. Горішки на рубати не дуже дрібно.

4. Змішати всі інгредієнти і їсти з задоволенням!

Маленькі секретик-горішки набагато смачніше, коли їх попередньо підсушити в духовці або на сковорідці без масла і очистити від лушпиння; якщо дозволяє час, то для поліпшення смаку консервовані шампіньйони добре замінити на обсмажені; а кому не вистачає м'яса-смак салатику тільки виграє від додавання 200г обсмажених курячих сердечок!

Смачного!

P.S. варіант подачі підгледіла у Аглаї в салаті "смертельний номер", за що їй величезний респект і подяка!

Інгредієнти

1. червона квасоля-1 банка

2. печериці натуральні-1 банка

3. сир твердий-150-200г

4. волоські горіхи-велика жменя

5. морквина сира-1 шт

6. кріп

7. майонез

 

Інші рецепти

салатікрінка
Легкий салатик
Сирно-м'ясні рулетики
Варення з пелюсток троянд
САЛАТ З ДИНІ
Салат з крабовими паличками
Балтика
Яєчний салат з маринованими огірочками і гірчицею