Салат "Овочеве Асорті -2"

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Салат "Овочеве Асорті до шашликів" (варіант)

Як приготувати

На багатті окремо обсмажуємо наші овочі, знімаємо з вогню, опускаємо в дуже солону холодну воду (1кг солі на 12літ. Води), тримаємо 30 хв.

Потім очищаємо шкірку, нарізаємо смужками, добовляем наріз. кільцями гіркий перець, лавровий лист (розламавши), перець горошок і раст. масло, все перемішуємо.

Салат перекладаємо в простерилізований. банки, стерилізуємо 25 хв. після закипання води і закочує.

Укутуємо ковдрою на 12часов.

Інгредієнти

2кг. баклажанів.

2кг. балгарского перцю.

2кг. помідор.

1 шт. гіркого перцю вогник.

100гр. раст. масла.

перець горошок 1ст. ложка.

4 шт. лаврів. аркуша.

сіль 1кг.

 

Інші рецепти

Лікер (настоянка) на журавлині
ВИШНЕВИЙ ПИРІГ
Сирний кекс із зеленню і болгарським перцем
салат Чафан
Консервовані помідори
ЗАКУСКА
Осетер фарширований
Пиріг з сиром та фруктами в желе