![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Салат "Овочеве Асорті -2"Складність: не визначена Оригінальний рецепт: Салат "Овочеве Асорті до шашликів" (варіант) Як приготуватиНа багатті окремо обсмажуємо наші овочі, знімаємо з вогню, опускаємо в дуже солону холодну воду (1кг солі на 12літ. Води), тримаємо 30 хв. Потім очищаємо шкірку, нарізаємо смужками, добовляем наріз. кільцями гіркий перець, лавровий лист (розламавши), перець горошок і раст. масло, все перемішуємо. Салат перекладаємо в простерилізований. банки, стерилізуємо 25 хв. після закипання води і закочує. Укутуємо ковдрою на 12часов. Інгредієнти2кг. баклажанів. 2кг. балгарского перцю. 2кг. помідор. 1 шт. гіркого перцю вогник. 100гр. раст. масла. перець горошок 1ст. ложка. 4 шт. лаврів. аркуша. сіль 1кг.
Інші рецепти Лікер (настоянка) на журавлині |
![]() ![]() ![]() ![]() |