куряча печінка "Форрестер"

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Як приготувати

Гриби обсмажити на олії. Перекласти в інший посуд.

Цибулю і часник очистити. Цибулю нарізати півкільцями, часник дрібно нарізати. Цибулю і часник обсмажити протягом двох хвилин. Обсмажені цибулю і часник перекласти в посуд з грибами.

Борошно змішати з сіллю і паприкою. Промиту і обсушену печінку запанірувати в борошні і викласти в сотейник з гарячим маслом. Смажити постійно постояннопомешівая 5 хвилин. Перекласти печінку в чисту миску, сотейник залишити на вогні.

Влити в сотейник вино, додати насіння фенхелю. Уварити соус протягом 5 хвилин.

Перекласти в сотейник з соусом цибулю з часником і Печеа, посолити, поперчити, перемішати. Готувати хвилин п'ять.

Помідор вимити, обдати окропом, зняти шкірку, м'якоть нарізати великими кубиками. Додати в готову страву, перемішати і відразу подати до столу.

СМАЧНОГО!

Інгредієнти

0,5 кг курячої печінки,

0,5 ст борошна,

0,5 ч л меленої паприки,

0,5 маленької банки консервованих печериць,

1 головка ріпчастої цибулі,

1зубок часнику,

0,5 ст білого сухого вина,

1 \ 4 ч л насіння фенхелю,

сіль, перець за смаком,

рослинна олія

 

Інші рецепти

Хлебушко до сніданку з маком і цедрою
Французький м'ясний пиріг
Курочка під вершками
Шоколадно-сирний кекс з геркулес
Омлет в духовці
М'ЯСНЕ ескімо
Тушкований селера c білими грибами
торт ІДЕЯ