Юшка з курячої печінки

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Юшка в горщиках

Варіанти: СУП з галушками з курячого печінки- MAJGALUSKA LEVES

Як приготувати

Печінка промити, залити водою, довести до кипіння, посолити. На повільному вогні зварити до готовності прибираючи пінку.

Печінка вийняти, нарізати дрібно.

Бульйон процідити.

Цибулю нарізати кубиками, спасерувати на олії до м'якості.

Додати натерту на крупній тертці моркву.

Пасерувати ще 2 хв.

Бульйон довести до кипіння, викласти пасеровані овочі і очищений і нарізаний кубиками катрофель.

Довести до кипіння, додати л. лист і печінку.

Варити на повільному вогні до готовності катрофеля.

Смачного!

Інгредієнти

печінка куряча - 150 г,

цибуля - 1 шт.,

морква - 1 шт.,

картопля - 1 велика,

масло рослинне,

сіль,

вода - 1 л,

л. лист - 1 шт.

 

Інші рецепти

Рулетики з кабачків з сиром і яйцями
оладки з молодої капусти
Фарширований батон
Мова по-домашньому
закуска з баклажанів, гостра
бобові котлети
коржі з бринзи з кмином
Зелений борщ