Кіш з фореллю, креветками і фенхелем

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

1. Борошно з дрібкою солі просіяти через сито, масло порізати кубиками і розтерти з борошном до "хлібних крихт". Крихітку з'єднати з водою до отримання однорідного м'якого тіста.

2. Обернути тісто харчовою плівкою і на 20-30 хвилин у холодильник.

3. Розкачати тісто в коло трохи більше ніж форма, в якій буде випікатися киш, за допомогою качалки перенести пласт тіста у форму.

4. Духовку нагріти до 200 С. Наколоти тісто виделкою, накрити папером для випічки, зверху насипати сушені боби або горох. Випікати 10 хв., Потім зняти папір з бобами і випікати ще 8-10 хв.

5. Для начинки: форель очистити від кісток і шкіри, нарізати шматочками, креветки розморозити і очистити.

6. Фенхель нарізати тонкими скибочками і обсмажити на оливковій олії 5 хв., Перевернувши 1 раз.

7. Сир натерти на крупній тертці, присипати основу половиною сиру, зверху на основу розкласти фенхель, форель і креветки, присипати сиром і орегано.

8. У мисці збити яйця з сіллю і перцем, додати вершки, гарненько перемішати і акуратно залити начинку отриманою сумішшю.

9. Випікати в розігрітій до 180 С духовці 20-30 хв., Поки начинка не "схопитися" і не "позолотою".

Смачного.

Інгредієнти

Тісто:

100 г. вершкового масла

230 р пшеничного борошна

2-3 ст. л. холодної води

сіль

Начинка:

150 р фенхеля

250 р форелі

175 р тигрових креветок

100 р твердого сиру

2 яйця

150 мл. вершків

оливкова олія

сіль

перець

орегано сушений

 

Інші рецепти

Картопля, запечена в духовці з молочком і курочкою
Курка під праскою :))
Баклажани (ікра)
Канапе на новий лад
Торт Фруктово - желейний
Банановий рай
Баклажани фаршіраванние морквою (квашені)
Ажурні Млинці для Справжніх Чоловіків