Сирні палички

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Солодкі сирні пиріжки на швидку руку з варенням

Як приготувати

Розтерти сир з цукром і яйцем.

Муку (не всю, дивіться по "рідини" самого сиру і додавайте поступово, в дитинстві пам'ятаю борошна було менше і руки водою змочувала, щоб розкачати, але тут по-більше поклала) змішати з содою, додати до сиру, добре вимішати.

З тіста розкачати ковбаски приблизно 1,5 см, підсипаючи стіл борошном. Пальцями прим'яти у формі треуголькіков довжиною не більше 10 см.

Обсмажити на олії на середньому вогні до готовності.

Посипати цукровою пудрою.

Інгредієнти

200 г сир

2/3 склянки цукру

1 яйце

300г (2 склянки) - борошно (приблизно)

1 ч. Л. соди

раст. масло

цукрова пудра

 

Інші рецепти

Хліб з цукіні (для хлібопічок)
десерт на зиму
ВКУСНАЯ ДІЄТА. Варіант сніданку №2, №3
Профітролі з потрійною начинкою
Салат Святковий (з ківі)
Курка в горщиках
салат по Красноярському
Кабачкова ікра