Ананасова родзинка

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: не визначена

Як приготувати

Літрову банку простерилізувати над парою 10 хвилин в банку скласти 3-4 маленькі диньки обов'язково стиглі Залити крутим окропом і прикрити прокип'яченою кришкою Дати постоять15 -20 хвилин потім воду злити в каструльку додати цукор за смаком і 1пакетик ананасовий Юпі Прокип'ятити Залити диньки і закатати (Я користувалася закручуються кришками) Перевернути банку верх дном Укутать чим небудь теплим до повного охолодження

Інгредієнти

Дині маленького розміру цілком (якщо за розміром залізуть в літрову банку) поміщається 3 або 4 диньки Дині повинні бути стиглі Я брала сорт ГЮЛЯБІ але можна і сорт дині Колгоспниця цукор і Ананасове Юпі

Про рецепті

Якщо диньки не проходять крізь шийку банки я ріжу їх кружечками (чистити не треба) Попередньо видаливши насіння

 

Інші рецепти

Хліб з родзинками і горіхами
Солянка з дикої качки
Feta - запіканка ароматна з петрушкою і базиліком
Літній десерт Пробудження
Рогалики сирні в цукровій глазурі (варіант)
Десерт-морозиво з персиками
ПеченьеАрбузние часточки
М'ясний рол