короп смажений без кісток

Складність: не визначена

Як приготувати

В принципі, нічого особливого в рецепті і немає. Напевно, багато хто не в захваті від того, що кушая смаженого коропа, та й більшість іншої річкової риби, доводиться виколупувати купу дрібних кісток. Приятель, відпочиваючи колись в Угорщині, підглянув наступний секрет: перед смаженням на рибі робляться поперечні надрізи приблизно на відстані ширини порційних шматків, масла на сковороду ллється трохи більше, ніж зазвичай, а, в іншому, все як у всіх. Борошно, сіль, на сковорідку. Перевірено: можна їсти, не побоюючись натякають повний рот кісток. Залишаються тільки ребра і хребет. В принципі, так можна смажити будь-яку кістляву річкову рибу. Рецептик, може і не шпарко шикарний, але раптом кому знадобиться ...

Інгредієнти

Короп, борошно, сіль, масло рослинне.

 

Інші рецепти

Соляночка !!! (варіант)
Англійська торт (варіант)
келемДОЛМАСИ
Пиріг шаховий з ніжною прошарком з абрикосового конфітюру
Курка з гречаною локшиною і вешенками
Свинина, запечена в хреново-гірчичному соусі
Баклажанна Туфелька
Весела равлик