Куряча грудка на УРА !!!!

Час приготування: 120 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Беремо грудку, у мене була з шкірою і на кістки, миємо хорошенечко, обрізаємо кісточку знімаємо шкіру. М'якоть нарізаємо гострим ножем на довгі тонкі широкі пластинки.

Готові шматочки відбиваємо молоточком, попередньо загорнувши в харчову плівку, щоб шматочки курочки не розлітаються у нас по кухні.

Всі шматочки вже відбиті покладемо в мисочку, в неї ж половина пачки вершкового масла розм'якшеного і спеції для курки, хто які любить, можна просто сіль і перець покласти. Все перемішуємо хорошенечко руками, щоб масло покрило всі шматочки, і відставляємо на 2:00 просочитися.

Сухарики:

Сухарики можна звичайно і купити в магазині, але часто вони бувають не смачно, тому я завжди їх роблю сама дуже просто, шматочки білого хліба кладу на деко і в духовку до моменту як вони висохнуть. Потім я їх подрібнюю в крихту в блендаре і пересипаю в баночку, вже в баночці я додаю спеції за смаком, залежно для чого я їх готую, це може бути приправа для риби, для м'яса або курки як у нашому випадку.

Після того як курочка просякла, обваляти її в наших дивовижних сухариках і на розігріту з маслом сковорідку смажитися, по хвилинці на обох сторонах.

Все готово.

Інгредієнти

Грудка

Вершкове масло

Спеції для курки

Сіль

Часник

Рослинна олія (Для смаження)

Харчова плівка (Для відбивання грудки)

Для сухарів

Білий хліб

Спеції для курки з сіллю

 

Інші рецепти

ЛАГМАН (у моїй доброї старенькій каструльці-12 років від народження)
Тісто для піци / дуже просто /
Брусничне варення
Картопляне суфле з сиром Чеддер
Соус з курки по азербайджански
Франкфуртський капустяно-місний вінок
Рибка
смачний соус Вогник