Лахух

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

Трохи борошна змішати з дріжджами, цукром, розпушувачем і сіллю. Додати теплої води, щоб розпустилися дріжджі. Досипаємо залишок борошна і додаємо води. Тісто має бути, як на оладки. Даємо настоятися 1:00.

Тефлонову сковороду змастити олією і випікати лахух, але тільки одну сторону!

Інгредієнти

500г. борошна

0,7 ч. Л. сухих дріжджів

1 ч. Л. цукру

1 гр. розпушувача

сіль за смаком

тепла вода

 

Інші рецепти

Рассольнічек
Суші-роли -варіанти
хліб Сонечко
Торт з полуничкою
Цвєтаєвський пиріг
Салат з курячої печінки з персиком і смаженим сиром
сік з ефектом детоксикації;)
Йогуртовий торт з персиками без випічки