Баклажаннаяікра з яблуками.

Час приготування: 40 хв.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Ікра овочева "Асорті"

Варіанти: Закуска з баклажан, яблук і червоної квасолі.

Як приготувати

Баклажани розрізати уздовж навпіл, покласти зрізом вгору на деко, скропити рослинним маслом і поставити в розігріту духовку до 180 градусів на 10-15 хвилин.

Дати охолонути, акуратно вийняти м'якоть і нарізати шматок.

Цибуля, помідори, болгарський перець, гіркий перець і яблука подрібнити (яблука очистити від шкірки, а у помідорів зняти шкірку).

У сковороді розігріти вершкове масло, обсмажити цибулю і перець, хвилин 5.

Додасть баклажани і яблука, готувати ще хвилин 5.

Покласти помідори разом з соком, гіркий перець.

Посолити, посахаріть за смаком і перемішати.

Зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати, помішуючи, 15 хвилин.

Смачного!!!

Інгредієнти

3 шт середніх баклажана

2 помідори

2 цибулини

2 яблука

1 болгарський перець червоного кольору

1/4 стручка гіркого перцю

2 ст. л. рослинного масла

2 ст. л. вершкового масла

сіль, цукор за смаком

 

Інші рецепти

Запечений свіжий картофан
Шоколадні тріщинки
Закуска з перцю і кабачків в томатному маринаді
Овочевий суп з плавленим сиром
КОКОСОВИЙ ЖРЕБІЙ- Kokuszos kocka
Соте з курки з брокколі і ГРИБАМИ
Сабж
Хліб житньо-пшеничний з насінням гарбуза