чорничний суп

Час приготування: 5 хв.

Кількість порцій: 1

Складність: не визначена

Як приготувати

Ягоди необхідно розім'яти, додати цукор, холодне молоко, лимонний сік, корицю і збивати міксером протягом хвилини.

Готовий суп відразу ж подавати.

За буженинам зверху можна додати збиті вершки.

Зверху посипати сухариками або пластівцями.

Прикрасити ягодами.

Смачного!

Інгредієнти

4 ст. л. чорниці

2 ст. л. цукру

1 склянку холодного молока

1 ч. Л. лимонного соку

щіпка кориці

солодкі сухарики або пластівці

 

Інші рецепти

Дачна екзотика
Салат Грибочки на відпочинку
Полунично-кавуновий гаспачо
Тімбаль з лососем
Крепи (французькі млинці)
ТОРТИК ОСІНЬ
Швидкі помідори
суп-крем з кабачка