Салат "Помаранчеве ранок"

Кількість порцій: 3

Складність: не визначена

Варіанти: Пікантний морквяний салат

Як приготувати

Морква нарізати тонкими смужками, саме нарізати, а не натерти. У мене спеціальний ножик із зубчиками - дуже потрібна річ!

Цибулину дрібно нарізати, часник вичавити, родзинки замочити, щоб трохи розбухнув.

Всі компоненти змішати.

Смачного!

Інгредієнти

3 морквини

1 маленька червона цибулина

півсклянки родзинок

2-3 зубки часнику

2 ложки мигдальних горіхів

1 ложка лимонного соку

кумін, паприка, кориця - по щіпці

коричневий цукор за смаком

петрушка або кінза

майонез

 

Інші рецепти

Помідори під горілку
Салат Олівьюшечка (варіант)
Салат з баклажанОсенній
Пиріг з грибами і картоплею
Конфітюр з ківі
Цвітна капуста і брокколі, запечені в духовці
КАВУНОВИЙ КОМПОТ
Хе з птиці