Курка, тушкована в томаті

Кухня: Російська

Складність: не визначена

Як приготувати

Курку помити і розрізати на 4 частини, обсмажити в олії на сильному вогні. Покласти в горщик, додати підсмажену цибулю і влити 1літр води, закрити кришкою і поставити тушкувати до повної готовності на невеликому вогні.

Томат прожарити з маслом, додати борошно, розбавити бульйоном в якому тушкуватися курка, заправити перцем, сіллю, цукром за смаком, вичавити сік з лимона. Залити цією сумішшю курку і знову поставити горщик в духовку, довести до кипіння.

Перед подачею розрізати курку на невеликі порції, покласти в глибоке блюдо і залити соусом.

До курки можна подати макарони з маслом і тертим сиром.

Інгредієнти

1 невелика курка (1,1кг)

100г томата

3 цибулини

0,5 склянки топленого масла

1ст. ложка борошна

1ст. ложка вершкового масла

1літр води

цукор

0,5лімона

чорний мелений перець

сіль

 

Інші рецепти

форель у вершках
Салат глухарине гніздо
Назви у страви нема. Ми прозвали-кабачки. оригінально, не сперечаюся
Фарширований апельсин
Жюльєн У КАРТОПЛЮ
Салат Делікатесний
Торт з мармеладом
Салат «амурних»