Торт "Серце"

Час приготування: 40 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

тісто:

збиваємо яйця міксером

Додаємо 1 склянку цукру.

Продовжуємо збивати, поки маса не збільшитися в 2 рази.

В окрему мисочку вливаємо 1 ст. кефіру і додаємо 3 ст. л. майонезу.

Це все збиваємо міксером на 1 швидкості, до густоти.

У мене майонез був від Чумак "легкий"

Потім вливаємо цю суміш з кефіру з майонезом в збиті яйця з цукром.

Ще раз гарненько збиваємо.

Додаємо соду гашеної оцтом. Знову збили. Додаємо борошна 2 склянки. Знову збиваємо.

Додаємо 2 ст. л. гіркою какао. Збиваємо.

Виливаємо в форму застеленій папером для випічку і змащену трохи соняшниковою Малосен Олейни (знімається легко, не перегарают)

Випікаємо 40 - 50 хвилин при температурі 150 градусів. Перевіряємо сірником.

Наш бісквіт готовий. Розрізаємо на навпіл. Дати охолонути.

Просочення:

поки поставили тісто в духовку.

Готуємо просочення.

Для цього беремо 100 гр. цукру і 100 води.

Ставимо на повільний вогонь.

Заважаємо до тих пір поки цукор не розчинитися і довести до кипіння, але не кип'ятити !!!!

Дати оститьпрі кімнатній температурі і додати туди 2 ст. л. коньяку. Розмішати. Просочення готова.

Тепер готуємо крем:

2 білка яєць (від великих яєць) збиваємо міксером.

Додаємо кілька кристаликів лимонної кислоти.

І 1 ст. цукру.

Збиваємо до тих пір поки маса (якщо взяти ложкою НЕ спадатиме з ложки.)

Помадка:

какао + цукор + молока-розмішати і варити на повільному вогні. Потім додати Маслоу варити до густоти. Готово!

Бісквіт охолов.

Промащуємо і верхніх і ніжніючасть просоченням.

Дати полежати хвилин 10.

Потім на верхній шар і нижній наносимо крем (на Нижній ложим крему більше)

Викладаємо шматочки банани по всьому серцю. накриваємо верхнім шаром.

Затоках торт помадкою.

І потім Прикрашаємо кокосовою стружкою.

І наш торт готовий !!!!

Інгредієнти

для тесту:

4 яйця

1 склянка цукру

1 ст. кефіру

3 ст. л. майонезу

1 ч. Л. соди гашеної оцтом

2 ст. борошна

2 ст. л. гіркою какао

1 банан

для просочення:

100гр цукру

100 гр. води

2 ст. л. коньяку

для білкового крему:

2холодних білка

1 ст. цукру

парукрісталіков лимонної кислоти

помадка:

100 гр. молока

2горкой ст. л. какао

5 ст. л. какао

30 гр сли. масла

для прикраси:

кокосова стружка

 

Інші рецепти

Скорий пиріг зі згущеним молоком і маком
Салат з квасолі з грибами
Фруктовий пиріг з посипкою
Кабачковий віяло
Цзяоцзи
Квіти кабачків фаршировані, в пивному клярі
пиріг Ласий
Борщ літній на рибному бульйоні