Заливне з курячої печінки

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Террін з курячої печінки з персиками

Як приготувати

Печінка залити водою, довести до кипіння, посолити.

Варити на повільному вогні, прибираючи пінку, до готовності.

Печінка вийняти, остудити, натерти на крупній тертці.

Бульйон процідити, охолодити.

Залити желатин 100 г бульйону, дати набрякнути.

Розпустити желатин на водяній бані. Змішати зі сметаною за допомогою веселки.

У суміш додати печінку, перемішати і влити все в форму.

Поставити в холодильник на 3:00.

Смачного!

Інгредієнти

печінка куряча - 150 г,

сметана 20% - 250 г,

желатин 3 ст. л.,

сіль

 

Інші рецепти

ПІЦА з каперсами і всім ... Всім ... всем
салат з грушею
Тістечко без випічки Шоколадна цукерка 2
Бананові булочки з кунжутом
ЯЙЦЯ З ТОМАТАМИ і солодкого перцю
Ніжний пиріг з персиками
Листкова м'ясна коржик
Хе з кальмара