суші-роли

Кухня: Японська

Складність: не визначена

Як приготувати

Промитий рис залити водою, через 30хв. воду злити і залити нову щоб її рівень був на 1 \ 3 вище рівня рису. Накрити кришкою, довести до кипіння, через 15хв. відставити з вогню, щоб рис пропарився 20хв. і повністю ввібрав воду.

Маринад:

змішати оцет, цукор, сіль і 1ст. л. води гарячої.

Рис викласти рівним шаром на пласку тарілку, полити зверху маринадом і перемішати.

Нарізати рибу, огірок тонкими смужками.

Лист норі розрізати навпіл, покласти його на рогожу. Зверху викладаємо рис і розрівнюємо його руками, змоченими у воді з додаванням оцту. На один край листа викласти начинку. За допомогою циновки згорнути аркуш в рулет і нарізати на порції.

Соус:

змішати соєвий соус і гірчицю і вмокать в нього суші.

Інгредієнти

2ст. рису круглого

200гр. слабосоленої риби (у мене * селедочка під лосось *)

листя норі

2 огірки

Маринад:

2ст. л. яблучного оцту

по1ч. л. солі і цукру

соус:

соус соєвий

васабі (я беру нашу гірчицю)

 

Інші рецепти

курячі котлетки з овочами
Оладки з яблуком
Melanzane alla parmigiana (баклажановие рулетики з моцарелою)
Кальмар з овочами в кокосовому молоці
Хризантема з пекінської капусти
Mаффіни з вівсяними пластівцями, кабачком і морквою
Салат-багатошаровий (ще один варіант черепашки)
Печиво Арахісове Міні Красотульки